2111820396 Χαλάνδρι - Αχαρνές, Αττική jkormp@gmail.com

 

 

Ο Δρ. Ιωάννης Κορμπάκης είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός και Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εξειδικεύτηκε στις Επανορθωτική Χειρουργική και στην Μικροχειρουργική στο Washington University των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, έχοντας έμμισθη θέση στα τμήματα Ώμου – Αγκώνα και Άκρας Χειρός. Ακολούθησε εξειδίκευση στο Barnes Jewish Hospital των Ηνωμένων πολιτειών της Αμερικής στην Χειρουργική των Περιφερικών Νεύρων και του Βραχιονίου Πλέγματος. Επίσης μετεκπαιδεύτηκε στις παθήσεις της Ποδοκνημικής – Άκρου ποδός.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής, της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας και της Ελληνικής Εταιρείας Χεριού. Επίσης έχει δημοσιεύσει, σε συνεργασία με παγκοσμίου φήμης Ορθοπαιδικούς, πολλές  εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά των Ηνωμένων Πολιτείων της Αμερικής και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο Δρ. Κορμπάκης Ιωάννης δέχεται καθημερινά στα ιδιωτικά ιατρεία που διατηρεί στο Χαλάνδρι και στις Αχαρνές - Θρακομακεδόνες. Εκεί πραγματοποιούνται  ιατρικές  πράξεις όπως ενδαρθρικές θεραπείες, PRP(Platelet-Rich Plasma) καθώς και η ευρέως διαδεδομένη μέθοδος των κρουστικών υπερήχων, που αποτελεί την θεραπευτική μέθοδο εκλογής για αρκετές φλεγμονώδεις παθήσεις των τενόντων.
 
Ο Δρ. Κορμπάκης Ιωάννης πραγματοποιεί  χειρουργικές  επεμβάσεις σε ευρύ φάσμα παθήσεων της Ορθοπαιδικής και τραυματολογίας, στα ιδιωτικά νοσοκομεία που συνεργάζεται (Βιοκλινική Αθηνών, Ιατρικό Κέντρο, Mediterraneo Hospital).

Λόγω της εκπαίδευσης του σε εξειδικευμένα Ορθοπαιδικά Τμήματα των Ηνωμένων Πολιτείων της Αμερικής καθώς και του πολύ μεγάλου αριθμού περιστατικών που αντιμετωπίζει καθημερινά τα τελευταία χρονιά,  ο Ιατρός έχει την κατάλληλη εμπειρία να προσφέρει επιστημονική λύση σε κάθε ασθενή με θεραπευτικό δίλλημα με βάση τα διεθνή θεραπευτικά πρωτόκολλά.

Για περισσότερες πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού, μπορείτε να καλέσετε στο 211-1820396 και συνομιλήστε με την γραμματεία και με τον Ιατρό.

 

 

Παθήσεις Ώμου - Αγκώνα

Παθήσεις Ώμου - Αγκώνα

Οι παθήσεις του Ώμου και του Αγκώνα είναι πολύ συχνές ιδιαίτερα σε αθλητές...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παθήσεις Άκρας Χειρός

Παθήσεις Άκρας Χειρός

Η Διετής μετεκπαίδευση στην χειρουργική του Xεριού και του Άνω άκρου υπό τον Διευθυντή της Ορθοπαιδικης Χειρουργικής του Washington University Pr. Richard Gelberman, έδωσε όλη την απαραίτητη εμπειρία στην συντηρητική και χειρουργική αντιμετώπιση των...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παθήσεις Κάτω Άκρου

Παθήσεις Κάτω Άκρου

Το Κάτω Άκρο επιφορτίζεται με το βάρος του σώματος γεγονός που το κάνει ευάλωτο στους τραυματισμούς και στις εκφυλιστικές παθήσεις των αρθρώσεων. Επίσης κάθε παραμόρφωση του Κάτω Άκρου είναι επώδυνη και χρήζει σωστής αντιμετώπισης...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μικροχειρουργική - Παθήσεις Περιφερικών Νεύρων

Μικροχειρουργική - Παθήσεις Περιφερικών Νεύρων

Η χειρουργική των Περιφερικών Νεύρων αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ιατρείο Χαλανδρίου

Ιατρείο Χαλανδρίου

Λεωφόρος Πεντέλης & Διογένους 2, Χαλάνδρι
ΤΚ. 15234
Τηλ. 2111820396, Κιν. 6972558617

Ιατρείο Αχαρνών

Ιατρείο Αχαρνών

Δεκελείας 75, Αχαρνές
ΤΚ. 13674
Τηλ. 2111820396, Κιν. 6972558617